[ad_1]

مقامات وزارت اطلاعات و فرهنگ می گویند که هیاتی از وزارت و یونسکو برای بازرسی ، بازدید و بازسازی مناره غور به این استان سفر کرده اند.
مینارجام دومین سازه / برج آجری بزرگ و غیرمعمول در جهان است که در زمان حکومت گوریدها ساخته شده و راوی تمدن باشکوه آن زمان به حساب می آید.
این مناره در سال 2002 در فهرست میراث جهانی یونسکو ثبت شد.
عبدالاحد آباسی ، مدیر بناهای تاریخی وزارت اطلاعات و فرهنگ ، به خبرگزاری جمهور گفت: “یک تیم 13 نفره از وزارت اطلاعات و فرهنگ و سازمان بین المللی ونزوئلا برای بازرسی و تعمیر مناره به گور رفتند. “
به گفته وی ، این تیم در شهر فیروزکوه حضور دارند و در طول این سفر تمام چالش های بخش شروع مرمت و معاینه فنی مناره را برآورده می کنند.
وی افزود که تاکنون به دلیل اوضاع دشوار امنیتی در اطراف مناره ، سازمان های بین المللی و وزارت اطلاعات و فرهنگ در اجرای پروژه های نسبتاً گسترده برای ترمیم و جلوگیری از تخریب منار موفق نبوده اند.
وی افزود که اکنون اداره محلی غور امنیت منطقه را تضمین کرده و امیدوار است که کار عملی این روند بدون هیچ گونه چالشی انجام شود.
با این حال ، برخی از ساکنان گور نگران تهدید و خطر ریزش مناره هستند.
آنها می گویند این ساختار استثنایی جهانی سالهاست که در منطقه ای نسبتاً مستعد سیل بوده و در صورت عدم درمان ، خطر فروپاشی تدریجی آن وجود دارد.
در همین راستا ، مقامات وزارت اطلاعات و فرهنگ بار دیگر چالش ها را تأیید کردند و گفتند که منار چندین سال است که به دلیل تهدیدها مورد تحقیق قرار نگرفته است و این وزارت در تلاش است فرصت هایی را برای رفع این چالش ها ایجاد کند.
مدیر بناهای تاریخی این وزارتخانه ادامه می دهد: “این مناره در نظرسنجی سال 2013 تنها 22 میلی متر از موقعیت اصلی خود کج شده بود که فاصله خیلی زیادی نیست و ما در حال تلاش برای تعمیر کامل این مناره در این مرحله هستیم و این ایمن از خطرات احتمالی. “ماندن.”
با این حال ، دفتر والی غور نیز سفر هیئت مرکزی را برای بررسی اوضاع مرجام تأیید کرد و گفت: “اداره محلی غور برای تأمین امنیت هیئت کار خواهد کرد.”
خبرگزاری جمهور – استان گور
[ad_2]